Wegens het grote succes van De Hospita komt de musical comedy aankomend theaterseizoen terug. Simone Kleinsma, Paul Groot en de company van de nieuwe Nederlandse musical spelen op 24 april a.s. voorlopig de laatste voorstelling, maar hervatten na een zomerstop de tournee. Deze reprise van de speciaal voor Kleinsma geschreven musical, zal van september tot en met december te zien zijn in de Nederlandse theaters.

Dit is de laatste kans voor bezoekers om De Hospita te bezoeken. Eind dit jaar is definitief de laatste keer dat Simone Kleinsma in de huid van Madeleine Coutard kruipt; de oude revuester die samen met haar oud-kostuumontwerper een weg moet vinden in de verwarrende wereld van vandaag wanneer drie jonge studenten uit geldnood bij hun intrekken. 

Groot succes

De nieuwe musical speelt avond na avond voor uitverkochte zalen door het hele land. Binnen een maand van de première op 4 december 2023 was de oorspronkelijke tour van De Hospita overal uitverkocht. Eerder waren er al succesvoorstellingen aangekondigd voor april. Recent werd de cast van de hitmusical overvallen door Joop van den Ende met een Diamanten Ticket Award, voor het verkopen van meer dan 100.000 tickets. Met de nieuwe reprise tour wordt er door producent MediaLane Theater gehoor gegeven aan de aanhoudende grote vraag naar extra kaarten.

Volg de hospita op Instagram

1.653 anderen gingen je voor